82211 | Brusný lamelový kotouč COLDSTEEL Razorflap 125xM14mm, Z36

Akce
Neohodnoceno
Značka: Eisenblaetter
241,70 Kč –23 % 186 Kč / ks 155 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)

Eisenblaetter | No: 82211 | EAN: 4055054012390

Detailní informace

Detailní popis produktu

E82211 | Brusný lamelový kotouč COLDSTEEL Razorflap 125xM14mm, Z36

Informace o výrobku "COLDSTEEL Razorflap speciální lamelový kotouč"

Zcela nový a patentovaný vysokovýkonný lamelový kotouč zaručuje brusný výkon na kovech, kterého dosud nebylo dosaženo jinými lamelovými kotouči. COLDSTEEL RazorFlap kotouč byl speciálně vyvinut pro Heavy-Duty použití, jako například. pro loděnice, pro výrobu ocelových konstrukcí a pod. kde se jedná o velké svary, sražení hran a odstranění otřepů a pod. rekordní rychlostí opracování, resp. provedení.

Tato rafinovaná novinka dosáhla geniální lamelového kotouče keramického fíbra, kde zkombinovala použitelnost a brusný výkon obou systémů dohromady. Zvýšení úběru materiálu o 30 až 40 %. oproti keramickým lamelovým kotoučům. Ploché uspořádání lamel a široká úložná plocha umožňuje vysokou řeznou rychlost na všech kovech, které bylo dosud možné opracovat pouze kubickými keramickými kotouči. lamely lze jako u lamelových kotoučů kompletně spotřebovat a tím se otevírá čerstvá zrna k dispozici.

Díky této dolešťovací vlastnosti nosné tkaniny se dosáhne podstatně nižší drsnosti na povrchu opracovaného materiálu. Tím se často dosáhne odstranění dodatečného opracování. COLDSTEEL RazorFlap je vybaven novou generací mikrokrystalickým keramickým zrnem, který díky chladící vlastnosti zaručí vysokou ostrost zrn během celé životnosti. Nové kotouče jsou osazeny nosičem bez skelných vláken z materiálu z přírodních vláken (Naturfaser-Compound) se závitem M14 a tím lze beznástrojově bleskově vyměnit. Především to znamená rychlé odbroušení materiálu a tím COLDSTEEL RazorFlap enormně šetří náklady snížením pracovní doby.

Vlastnosti:

  • 3 až 4 krát delší životnost oproti keramickým fíbrovým kotoučům
  • o 30 až 40 % vyšší odbrušovací výkon oproti konvekčním, keramickým lamelovým kotoučům
  • přetrvávající ostrost brusného zrna po celou dobu životnosti
  • elastický nosič z přírodních vláken (Naturfaser Compound) chrání životní prostředí a uživatele (CO2 neutrální), komletně samoobrušovací pro kompletní spotřebování, snižuje hlučnost a vibrace
  • s integrovaným M14 závitem pro beznástrojovou a rychlou výměnu

Doporučení:

Na základě extrémního výkonu kotouče doporučujeme úhlové brusky s vysokým točivým momentem, jako například. VARILEX 1802 HT nebo odpovídající brusky!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Brusné lamelové kotouče
Balení (ks): 5
Brusivo: keramické zrno
Max. otáčky (1/min): 12000
Označení: COLDSTEEL Razorflap
Průměr (mm): 125xM14
Uchycení: M14
Zrnitost: 36
Broušený materiál: všechny kovy
Nosič: přírodní vlákno High-Tech Compound
Vlastnosti: vysoce výkonný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: